2,000 aiskrim percuma tajaan Fruiti King menanti pengunjung terawal – KOSMO!

KUALA LUMPUR – Sebanyak 2,000 aiskrim tajaan Fruiti King pelbagai perisa akan diberikan se­cara percuma kepada pengunjung terawal yang hadir pada Rentap Rusia 2018 Kosmo! yang diadakan di Restoran Hakim, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor pada Ahad ini.

Ketua Pegawai Eksekutif Fruiti King, Max Teh berkata, pengun­jung akan diberi kupon yang di­edarkan dan boleh menebusnya di kios Fruiti King yang disediakan di Restoran Hakim nanti.

Pengunjung bakal menikmati satu cedok aiskrim dan aiskrim potong serta menerima baucer Fruiti King bernilai RM5 yang boleh ditebus di mana-­mana cawangan Fruiti King sekitar Lembah Klang seperti Sunway Pyramid, gateway@KLIA2 dan Lot10 Hutong.

“Lebih menarik, kami menye­diakan pelbagai perisa aiskrim termasuk Durian Musang King, Durian D24, Cempedak, Mangga dan jagung manis,” katanya di sini semalam.

Tambahnya, Fruiti King merupa­kan aiskrim yang tidak mengguna­kan bahan pengawet, pewarna dan perisa tiruan, sebaliknya menggu­nakan buah-buahan asli bagi memastikan kualiti terbaik diberikan kepada pengguna.

“Saya yakin mereka akan mera­sai keenakan rasa buah sebenar dan berpuas hati selepas merasai sendiri keaslian buah-buahan tropika dalam setiap cedok aiskrim kami,” ujarnya.

Dijangkakan kira-kira 3,000 peminat bola sepak membanjiri Restoran Hakim bagi menyaksikan perlawanan akhir Piala Dunia 2018 yang disiarkan menerusi dua skrin LED gergasi, lima projektor besar dan lima buah televisyen.

Selain itu, pelbagai aktiviti menarik turut diadakan seperti cabutan bertuah, permainan teka balang, pertandingan bola sepak PS4, fusbal, permainan sepak dan gol serta bankyak lagi.

webiste news update-002
Fruiti King akan menaja 2,000 aiskrim untuk diberi kepada pengunjung terawal pada Rentap Rusia 2018 Kosmo! esok.